Новите Константин Костадинов и Тони Стоичков с първа тренировка за „Марек”

Първият мач от пролетния дял на първенството на ЮЗ трета лига е отложен за 24 февруари

Първата си тренировка с екипа на „Марек” направиха вратарят Константин Костадинов и защитникът Тони Стоичков. Това стана на заниманието в понеделник, което се проведе на терена с изкуствено покритие на спортния комплекс в Дупница. Двамата нови футболисти – Константин Костадинов и Тони Стоичков, ще бъдат картотекирани за първия мач от пролетния дял от настоящото първенство срещу „Левски” (Чепинци), който ще се играе на 24 февруари от 14 часа на стадион „Бончук”.
Вече на пълни обороти се готви нападателят Димитър Чечев, който е възстановен от контузия. Новопривлеченият нападател Васил Калоянов се готви индивидуално по лекарски указания без топка.
Същевременно стана ясно, че първият мач от пролетния дял на първенството на ЮЗ трета лига е отложен за 24 февруари. Причината са влошените метеорологични условия в Югозападна България – падналият обилен сняг и ниски температури. Вследствие на това футболните терени станаха негодни за игра, а БФС на свое заседание реши да отложи старта на пролетния дял  от 20 за 24 февруари (сряда). А ето и двубоите:

Марек – Левски Чепинци;

Гранит Владая-ФК Кюстендил;

Банско – Оборище;

Пирин Гоце Делчев-Беласица;

Перун Кресна-Сливнишки герой Сливница;

Рилски спортист – Пирин Разлог;

Чавдар Етрополе-Ботев Ихтиман;

Велбъжд – Балкан Ботевград;

Надежда – Вихрен

Информацията бе потвърдена лично от секретаря на ЗС на БФС-София Николай Младенов.

Ташко СУЛЬОТОВ