Новият Hustler идва в Токио

Suzuki показа как ще изглежда второто поколение на свръхкомпактния кросоувър Hustler, като моделът ще дебютира на салона в Токио този месец. Hustler е изграден върху ново шаси, дизайнът на екстериора и интериора е обновен, предлага се като мек хибрид и със задвижване 4х4 като екстра.

Размерите и мощността обаче си остават почти същите – Hustler остава в японския сегмент кей кар – 3,4 метра дължина, 64 конски сили и двигател с обем до 660 куб.см, като така собствениците му ползват отстъпки от данъците и застрахователните премии.

Все пак, в сравнение с модела от 2014 година колесната база на модела е увеличена с 35 мм, а височината му – с 25 мм. Дизайнът му е вече малко по-ръбат, а вратите са малко по-широки и високи.

В интериора акцентите са същите като при предшественика му – „симетричен” дизайн на арматурното табло, а в списъка на екстрите вече присъстват адаптивен круиз контрол и автоматична система за спиране в критични ситуации.
Задвижването се осъществява от 3-цилиндров 660-кубиков бензинов двигател, който работи заедно с електромотор. Както стана дума, системата 4х4 е екстра, а задният мост е цял.

 

Източник:topgear.bg