Няма следа от 39-годишната Магдалена Бежанска от Благоевград, изчезнала през януари в Англия, Интерпол я търси

 

Няма следа от изчезналата в Англия в началото на годината Магдалена Бежанска от Благоевград. Интерпол все още издирва 39-годишната благоевградчанка, след като през януари службите поставиха Маги в графа „безследно изчезнали”. Тя се издирва с жълта бюлетина. Магдалена, която живее в благоевградския квартал “Грамада”, е майка на едно дете.

През октомври миналата година заминала на гурбет в Англия и дни по-късно спряла да се обажда на близките й. По молба на родителите и Интерпол започна да я издирва.

След публикациите за изчезването на Маги нейни близки твърдяха, че всичко с жената е наред, тя се обадила от Англия, че е добре и т.н. Други пък твърдят, че когато отишла, започнала работа при чернокожо семейство и оттогава никой не я е чул.

Практиката на Интерпол е, когато някой се обади, близките, подали сигнала за изчезването, сезират международната служба и човекът се сваля от издирване.

Преди време Интерпол пусна бюлетина за издирването на петричанка, която повече от три месеца не се бе свързвала с роднините си. След публикацията тя се свърза с нас, а три дни по-късно бе свалена от издирване в Интерпол. Къде е Маги?! И защо още Интерпол я търси? Мистерията се заплита, защото и днес снимката на Маги е в страницата на Интерпол, в графата „безследно изчезнали”.