Областен информационен център–Кюстендил с инициатива под мотото „БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА“

На 1 юни 2021г. от 17:30ч, пред сградата на Художествената Галерия „Владимир Димитров – Майстора“ , Областен информационен център – Кюстендил  ще проведе инициативата „Бъдещето на Европа“.

Събитието се организира съвместно с Община Кюстендил, която предвижда развлекателна програма по повод  1-ви юни –  Международен ден на детето.

Развлекателната програма започва в 12:30 ч с Големи сапунени балони с Академия за празници “Вълшебници” до 13:30ч. От 17:00ч. до 20:00ч ще има арт работилници и занимателни ателиета, които ще бъдат разположени пред сградата на Читалище „Братство 1869“. Предвидени са фокуси за малки и големи с “АРТ Меджик шоу”, игри и анимация и научна шоу програма “Магия на чудесата” с “Детски научен клас”.

Експертите на Областен информационен център – Кюстендил ще бъдат на разположение на всички, които проявяват интерес и имат въпроси, свързани с актуалните и предстоящи възможности за европейско финансиране и с предвижданията за новия програмен период 2021-2027 г. Подготвени са информационни и рекламни материали.