Общинският съветник Емил Гущеров с коледни подаръци за футболните отбори в Дупница

С подаръци за предстоящите коледни празници общинският съветник от ГЕРБ Емил Гущеров изненада няколко футболни отбора от община Дупница. Младите футболисти от ФК „Ботев“ /Джерман/, ФК „Сокол“ /Самораново/ и ФК „Славия“ /Яхиново/ получиха професионални футболни топки, с каквито играе и националният ни отбор. Топките са осигурени от съветника Емил Гущеров и областния координатор на политическата сила Даниел Данчев.

„Въпреки трудните времена и изолацията спортът и младите хора продължават да бъдат наш приоритет и ще ги подкрепяме винаги с каквото можем“, коментира Емо Гущеров. „Само голове да бележите с новите топки и да бъдете живи и здрави“, пожела на футболистите общинският съветник от ГЕРБ.

В с. Джерман Гущеров се срещна с президента на ФК „Ботев“ Александър Паризов и с част от отбора. Гущеров обсъди с младите спортисти първенството, също и какви подобрения предстои да се извършат на терена за игра.

В с. Самораново съветникът подари футболните топки на президента на отбора Кирил Ангелов и на кмета Райко Цветков. Гущеров разговаря и с капитана на отбора Венцислав Бурчев, вратаря Християн Александров и защитника Христо Александров, които се похвалиха с добрите резултати на ФК „Сокол“. Отборът на Самораново е първенец в „А“ окръжна група.

Нови професионални топки получи и ФК „Славия“ в село Яхиново. Подаръка прие президентът на отбора Петър Шаламанов, който благодари за жеста и посочи, че подаръкът идва точно навреме.

Съветникът Емил Гущеров и ръководството на ГЕРБ – Дупница винаги са откликвали на различни дарителски кампании, подкрепяйки спорта, културата, здравеопазването, образованието и различните сфери на обществения живот. Само преди около месец Гущеров дари и лични средства на ФК “Марек” в град Дупница.