Общински съветник сключва брак на картинг писта в Кюстендил

На сватбата на кумовете им преди 2 години, сега ролите ще се разменят.

След 7-годишна връзка Димитър Велинов казва „да“ на любимата си Моника пред 400 гости

 

Грандиозна сватба подготвя общинският съветник Димитър Велинов в Кюстендил. Предстоящото събитие ще се състои на картинг писта “Пауталия”, където до този момент такъв ритуал не се е провеждал. Поканени са 400 гости, като всички са потвърдили присъствието са, а за специалния повод ще бъде изградена шатра във вид на зала.

Димитър и Моника

Димитър Велинов и неговата избраница Моника Николова са заедно вече 7 години. 33-годишният Митко е юрист, син на Евстати Велинов и племенник на известния адвокат Емил Велинов. 26-годишната Моника е маникюристка. Ето какво каза младоженецът, уточнявайки с усмивка, че е присъствал на близо 80 сватби до сега: “Идеята сватбеното ни тържество да бъде на картинг пистата отначало тръгна на майтап и дойде от стринка ми. Една от причините е, че толкова много гости няма къде да съберем. От майтап това ще стане факт на 31 август, като още преди година взехме решение за тази важна за мнозина крачка в живота. Не ни притеснява евентуално лошо време, тъй като ще има шатра във вид на зала, която ще предпазва от вятър и дъжд. Поканили сме 400 души, като всички са потвърдили, че ще бъдат част от сватбеното ни тържество. Ще издам, че танцьорите от ансамбъл “Родолюбие” ще поздравят гостите със специално подготвена програма. Ще има и изненади с подготвени видеоклипове.

Двамата често обличат народни носии.

Кумове ще са наши приятели – Александър и Кристина Пандурски, които са семейство от почти 2 години. В храма “Свети Мина” ще се вречем пред Господ, а останалите ритуали ще бъдат на открито на картинг пистата. Заложили сме на традиционното бяло и черно. Роклята на Моника е от Асеновград, а аз съм заложил на костюм на местен дизайнер”, сподели Димитър Велинов и допълни, че се залага на бяло и зелено при украсата на шатрата, а общият брой на шаферите ще е 14, по 7 дами и толкова кавалери.