Опасна дупка къса гуми при пожарната в Перник

Коварна дупка изтормози пернишки шофьори. Локацията на опасната яма е срещу пожарната на метри от КАТ. За опасността във фейсбук групата „Снимай Перник, нека всички видят” сигнализира Димитър Темелков. Той публикува в социалната мрежа снимки с пораженията по автомобила.

Коментарът му е: „Да ми е честит новият данък на колата”. Публикацията на Темелков отприщи възмущението на перничани от състоянието на пътищата в града. Част от тях предложиха на потърпевшия шофьор да отиде при кмета, за да му плати гумата. „Ужасно е, плащаш си глобите, данъците, всичко, а в замяна освен потрошени коли, нищо друго”, отбеляза Евелина Костова. Данаил Александров допълни: „Някой сеща ли се поне за една улица или булевард в Перник, която да не е в окаяно състояние?!?!? Писна ми да ремонтирам ходовата част”. Ивайло Ангелов съветва: „Съди общината, аз ги осъдих”.

Други перничани споделиха главоболията на Темелков. Георги Кирилов прикачи снимка с щети от шофирането из пернишки улици, а Анжело се оплака, че същата дупка при пожарната е съсипала предната му гума. Десислава написа, че колата й се е „запознала” с подобна дупка в кв. „Тева”, а Васил Василев сподели горчив опит от миналата година. Неговата гума заминала в кв. „Изток”.