„Орел” (Лебница) оглави класирането на областна група „Струма-1”

Общо седем мача се изиграха в седмия кръг за първенството на областната група „Струма-1”. Отбелязани бяха 43 гола, 25 във вратата на домакините и 18 – на гостите.
Най-голям резултат се получи в мача „Орел” (Лебница) – „Локомотив” (Дамяница). Този мач завърши при резултат 10:3 за домакините. При това положение те са новият водач на групата с 18 точки.
Вторият мач по резултатност бе в Ново Делчево, където местният „Изтребител” победи тима от Градешница с 8:1. Двубоя изгледа лично президентката и основен спонсор на клуба на домакините Лиляна Гюрова. Треньорът на мъжете Атанас Балкански даде банкет в местно заведение за момчетата, където с брилянтния си глас Васил Ташев завладя присъстващите. С тази победа отборът на „Изтребител” е втори и само с 2 точки по-малко от „Орел” (Лебница).
Отборът на Рилци победи „Еделвайс” с 5:3 и с 16 точки вече дели второто място с „Изтребител” (Ново Делчево).
Отборът на „Ветрен” (Полена) победи Бистрица в Катунци с 4:1 и с 16 точки дели второто място заедно с „Изтребител” и Рилци.
Отборът на Левуново победи като гост „Струма 2005” от Струмяни и е 8-и с 8 точки.
Футболистите на Долно Осеново се наложиха с 2:1 над „Спортист” (Струма) и се изкачиха на 5-о място с 10 точки.
Неочаквано „Спартак” (Склаве) загуби като домакин от „Спортист” (Падеш) и е вече 7-и с 9 точки, колкото е и отборът победител, но с по-добра голова разлика.