Партията на Слави Трифонов зарадва със стотици червени карамфили дамите от Дупница

Бизнесмените Николай Златарски и Иван Божков раздаваха прегръдки и усмивки, запечатани в снимки за спомен

 

Като истински джентълмен се прояви председателят на партия „Има такъв народ” в Дупница Николай Златарски. Заедно със съмишленици и симпатизанти те раздадоха стотици червени карамфили на дамите от града.

Музика на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд”  огласиха Минчовия площад, където жени от всички възрасти бяха зарадвани с мили поздрави и прегръдки по случай  Международния ден на жената 8 март.

Преминаващите получиха брошури на партия „Има такъв народ” с мотото за предстоящите парламентарни избори „Не казвам „лесно е”, казвам „заедно” и № 29 в бюлетината. Мястото за осмомартенската изненада не бе избрано случайно. Освен че става въпрос за една от най-оживените улици в града, в сградата на зъболечението е и новият офис на партия „Има такъв народ” в Дупница.

Стотици дами, впечатлени от проявата и жеста на съпартийците на Слави, си направиха снимки за спомен с председателя Николай Златарски и бизнесмена Иван Божков, които галантно позираха до тях. „Впечатлени сме! Наистина страхотна изненада и голям жест на уважение от тяхна страна!”, коментира пред „Вяра” Кристина Кирилова, която с цвете в ръка и усмивка на лицето запечата спомена от днешния ден в кадър.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!