Певицата Райна от Сандански релаксира на екзотична почивка в Тунис

Популярната изпълнителка Райна Терзийска от Сандански се отправи на поредната си екзотична почивка. Както е известно Райна е страстна пътешественичка като този път се потопи в красивите прегръдки на Тунис. Както обичайно, тя показа кадри с красиви гледки от избраната дестинация, а в центъра на обектива е самата изпълнителка.
С прекрасната си визия и топ форма звездата отново стана хит в мрежата, като събра хиляди лайкове и ласкави коментари. Феновете я поздравяват за естествената красота и очарование, които носи.


„Остана си най-естествената и най-красивата! С това се отличаваш от масата колежки, еднакви, за гласа няма да коментирам, защото е ясно, че е като славей“ – пише последователка на певицата.
Райна се наслаждава на вълнуващо пътешествие в Тунис, а се оказва, че това е 40-та посетена от нея държава. Преди това пък си подари незабравими дни в Йордания.
Дългият списък с дестинации, избрани от певицата през годините, включва Дубай, Египет, Швейцария, Куба, Мароко, Доминикана и много други.
„И аз видях 40 държави от твоите снимки. Пожелавам ти да видиш целия свят, прекрасна Райна ! С твоите честно изработени пари събираш впечатления и спомени за цял живот!“ – пише развълнувана почитателка на изпълнителката. „Пожелавам ти и твои снимки от същите тези места“ – отвърна й певицата.