„Пирин” се размечта за Европа и благодари на феновете си за подкрепата в мача с „Левски”

 

36-14-05-300-186-pirin-blagoevgrad-fenove

Еуфорията сред фенове и ръководители на „Пирин” е огромна след победата над фаворита „Левски” през изминалия уикенд. “Орлетата” треснаха с 1:0 гостите от София и предизвикаха редица катаклизми при тях.

Няколко дни след успеха ръководството на благоевградския клуб отправи благодарностите си към агитката на отбора и дори се размечта за бъдещи успехи и по европейските терени. Ето и текста на съобщението на сайта на „Пирин”.

“Ръководство, футболисти и треньори на „Пирин” (Благоевград) официално изказват благодарност към привържениците на отбора за подкрепата им в мача с „Левски”. Феновете на “орлетата” не спряха да подкрепят отбора през целия мач, а тимът им победи с 1:0.”

“Публиката на „Пирин” за пореден път показа своя неповторим темперамент и допринесе в огромна степен за футболния празник на стадион “Христо Ботев”. С участието си в елита нашият клуб защитава както своята чест, така и реномето на благоевградската футболна школа, която е дала не един и два футболни диаманта на света.”

“Вярваме, че това ще бъде достатъчен стимул да продължим в същия дух и да покажем, че „Пирин” може да бъде достоен представител на Югозапада в елита на родния футбол, а защо не и в Европа.”

“Надяваме се с общи усилия да си осигурим още запомнящи се футболни моменти и много положителни емоции в българското първенство. От ръководството на клуба изказват благодарност и на ОД на МВР-Благоевград за перфектната организация, създадена от служителите на дирекцията преди, по време и след мача „Пирин” – „Левски”, написаха от клуба.