Пламен Мицански стана първият представител на датската фирма „Хумел”

  • Отец Иван извърши празничен водосвет в Сандански, като благослови семейството за здраве, благополучие и успех

 

56-годишният бивш футболист и треньор Пламен Мицански стана представител на световноизвестната датска фирма за спортни облекла за жени, мъже и деца и спортни съоръжения „Хумел”. Търговският обект „Ера спорт” се намира в Сандански.

„Идеята е лично моя. Свързах се с ръководството на „Хумел”, проведохме разговори и в Дания и след като се разбрахме по всички въпроси, си стиснахме ръцете. Така бях обявен за първия техен представител в България. За мен е истинска чест да бъда представител на такава световноизвестна фирма.

Обслужването ще бъде изцяло от семейството ни – съпругата Бойка – възпитаник също на НСА, дъщеря ни Катерина – бивша баскетболистка, и сина Николай – бивш футболист на „Вихрен”, „Беласица”, „Спартак” (Плевен) и „Монтана”, възпитаник на НСА. От 2004 г. задно с брат ми Емил сме представители на „Спортика”. От този момент нататък вече се разделяме и аз и останалите членове на семейството с фирмата „Ера спорт” ще бъдем представители на „Спортика” и ”Хумел”. До момента мои клиенти са били доста български клубове и школи. Много добре работим с известните македонски клубове „Академия Пандев” с 13 филиала в страната, „Беласица” от гр. Струмица, „Брегалница” от гр. Щип и „Пехчево”.

С марката „Хумел” се произвеждат облекла за футбол, бейзбол, баскетбол, ръгби, австралийски футбол, детски хокей и волейбол, също и атлетични обувки. Запазената марка на „Хумел” е регистрирана в 55 страни по света. Разпределителната мрежа обхваща повече от 40 държави. Ежегодният годишен оборот на фирмата е 3 милиарда евро”, сподели Пламен Мицански.
Отец Иван от местна санданска църква извърши празничен водосвет, като благослови семейството за здраве, благополучие и успех в работата. „Нека с Божията благодат да се сдобиете с много клиенти”. Имаше много гости от страната и чужбина. Тук бе и народният представител от  ВМРО Атанас Стоянов, бизнесменът Марио Минев и др. Влатко Неделковски -преподавател от Университета за физическо възпитание, спорт и здраве „Кирил и Методий” в Скопие, сподели: „Работим безупречно с Мицански. Той облича цялата ни спортна академия „Пандев” не само в Струмица, но и в останалите 13 филиала в страната. Отлични взаимоотношения, стриктно спазване на сроковете, качествена екипировка на приемливи цени – ето това са нещата, които ни карат да продължаваме да работим с него. Много се радвам, че се открива новият магазин „Ера спорт”.