Подарък за любим човек – мисията възможна

Много от потребителите свикнаха да пазаруват онлайн за различни важни празници, но ритуалът на избирането на подарък е толкова сантиментален, колкото и изисква празникът на влюбените. Не ви се иска да оставите половинката си без изненада заради опашки пред куриерските служби, нали? Предлагаме ви няколко опции за подарък за 14 февруари, които са на една ръка разстояния от вас в Благоевград.

ПАРФЮМ


Изберете предпочитания от вас козметичен магазин и го посетете, но се въоражете с търпение. Понякога изборът на аромат може да бъде трудна задача. За да направите жеста още по-сантиментален, заложете на аромат, чието име напомня сантиментален момент за вас и връзката ви. Много брандове предлагат аромати за двойки – подобен пример е двойката аромати на Emporio Armani – за него Stronger With You, за нея In Love With You.

КАКВОТО ЗА НЕГО, ТАКОВА И ЗА НЕЯ


Всички сме чували израза, че с времето влюбените започват да си приличат. Следейки с интерес връзките на холивудските двойки, можем да заключим, че това до голяма степен е вярно заради допълващия се, и често препокриващ се, стил на обличане. Ако тя обича по-елегантни дрехи, това несъмнено се отразява на стила на нейната половинка. Ако пък той си пада по удобството, колкото и да се противи, дамата в крайна сметка сменя токчетата с маратонки.
Страхотна идея за подарък за Свети Валентин е да купите на вас и половинката ви тоалети, които са изключително сходни, дори еднакви. Това е лесна задача, защото много от големите вериги, като H&M, която има магазин в града, предлагат унисекс модели, които са удобни и подходящи и за двата пола. Какво по-хубаво от това на 14 февруари да бъдете в синхрон не само емоционално, но и визуално.

КРАЙ НА ВРЕДНИЯ НАВИК

Ако вашата половинка се опитва да спре цигарите, а на вас ви е омръзнало цигареният дим да се пропива в дрехите, косата и мебелите, то имаме перфектната идея за подарък – бездимните алтернативи, които се намират на родния пазар – устройства за нагряване на истински тютюн, като IQOS и lil Solid. За тях е научно доказано, че, макар и не без риск, са по-добра алтернатива на продължителното пушене. Те носят на пушачите наслада от тютюна без да създават дискомфорт на хората наоколо, защото тютюнът не гори, а се нагрява, няма неприятна миризма на цигарен дим, както и пепел и катрани.

В края на октомври в Благоевград отвори първият специализиран IQOS магазин в града, позициониран на партера в Ларго мол. Консултантите там ще ви разкажат повече за продуктите, за технологията им и ще ви насочат по възможно най-добрия начин, за да изберете за своята половинка подарък, с който да я зарадвате. В магазина можете да разчитате както на съвети, акуратна информация, гаранционно обслужване, така и на професионална грижа за почистване на устройството.

СЛАДКО КАТО ЛЮБОВТА


Подарък, който да направи страхотно впечатление винаги, е този, който освен красив носи и сантиментална стойност. Ако половинката ви обича десертите, то какво по-идеално от вкусен десерт, който да споделите заедно на празника. Имате достатъчно време за реакция до 14 февруари – изберете любима сладкарница в Благоевград и се посъветвайте с тях за специално създадена торта или сладкиш. Дизайна изберете така, че да има връзка с момент от вашата любовна история, който е важен за вас.