Полиорганна недостатъчност погубила 22-годишната Жанет Маджарска от Разлог, колеги я открили безжизнена в хотел в Банско

Полиорганна недостатъчност е погубила 22-годишното момиче, което беше открито мъртво на работното си място в 5-звезден хотел в Банско. Това става ясно след аутопсията, която е направена на младата студентка. 22-годишната Жанет Маджарска страдала от анорексия. Колеги на Жанет се натъкнали на безжизненото й тяло в тоалетната на известен хотел в Банско, след като повече от час тя не отговаряла на служебния си телефон. Момичето, което родом е от Разлог, работило като “експерт човешки ресурси” в 5 звезден хотел в планинския курорт Банско. Тя е била и студентка в Югозападния университет в Благоевград. Това става ясно от фейсбук профила й.

Отново от профила й в социалната мрежа се вижда, че само няколко дни преди фаталния инцидент – на 7 юли, Жанет е била на сватба в Разлог, а над статуса си е споделила, че се чувства “радостна”. Трагично издъхналата студентка е била голяма красавица, става ясно от фотосите си, които е споделяла във Фейсбук.