ПОЛИТИКАТА НЕ Е ИГРА, НО ВОЛЕЙБОЛЪТ Е ВЕЛИКА ИГРА И ДУПНИЦА ГО ЗНАЕ

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС не се притесняват да срещнат силен опонент на терена

Вчера, 01 юли 2021 г., в Спортната зала в Дупница се състоя демонстративен волейболен мач между кандидатите от листата за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за област Кюстендил и ветерани и опитни играчи от ВК „Марек Юнион-Ивкони“. Спокойно можем да сложим думата „демонстративен“ в кавички, защото при условия 2 от 3 гейма двата отбора предложиха на зрителите в залата изключително оспорвана и интересна игра.

Мачът завърши в полза на „Отбора победител“, в състав: Христо Терзийски, Даниел Александров, Михаела Крумова, д-р Александър Паризов, Мишел Виячева, Станислав Тенев, които бяха подпомогнати от инж. Методи Чимев, Георги Наумов и Любчо Георгиев, треньор на детско-юношеската школа. Съдия на срещата беше Васил Панчев, управител на Спортната зала в Дупница.

Преди началото на волейболния мач Христо Терзийски подари волейболни топки, спортни екипи и комплекти за тенис на маса на клубовете, които тренират в залата. „Волейболната среща между листата на ГЕРБ-СДС и сборният отбор на ветераните на Марек – Дупница и приятели потвърди факта, че за спорта няма възраст. Сигурен съм, че от Дупница – градът със славни спортни традиции, ще дойде едно още по-силно поколение, което ще прослави България!”, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Кюстендилска област.

Спортната среща показа, че кандидатите на ГЕРБ-СДС не се страхуват да излязат срещу подготвен опонент и да премерят възможностите си на терена. Истинските победите се раждат в двубои, а не в сянката на лицемерието и интригите. Политически срещи обаче няма и това е загуба за държавата и държавността.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!