Последната тренировка на Беласица преди мача с Монтана – в Берковица

Ташко СУЛЬОТОВ
Общо четири тренировки успя да проведе наставникът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Иво Тренчев на терена на стадион „Цар Самуил“ за мача в Монтана. Той ще се играе в събота от 18 часа на тамошния стадион. Същият ден преди обяд на стадиона в Берковица Тренчев ще проведе лека тренировка с групата футболисти, на които ще разчита в двубоя. Веднага след последното занимание в петък около обяд треньорът ще отпътува за Монтана, за да настани 18-те за съботния двубой в местен хотел. Чрез гледане на видеозаписи на изиграни мачове от отбора на Монтана, Иво Тренчев е добил представа за силните и слаби страни на отбора, който до момента има спечелени 4 точки и заема 8-мо място във временното класиране на групата.
„Очаква ни пореден труден мач срещу отбора на домакините – Монтана. Както е известно, във всеки един двубой нагласата на нашия отбор е да играем приятен футбол за присъстващите на стадиона и да излезем с чест от него. Във Втора професионална лига повечето от отборите са равностойни. Зная как да подходя в събота”, сподели Тренчев.
В този мач от Беласица отново ще липсва контузеният Стивън Кирилов. Нападателят продължава да извършва възстановителни процедури в родния си град Перник по предварително дадени указания от лекуващия го д-р Христо Мазнейков, който извърши успешна операция на рамото му. Все още бразилецът Игар Фелипе и камерунецът Куфре Ета нямат картотеки, заради което не могат да вземат участие в официалните срещи на Беласица.