По стълбицата на успеха! Дупничанката Татяна Стамболийска се изкачи до длъжността Сребърен директор в компания Faberlic

Кани всички смели и инициативни в своя страхотен екип, вече има реализирани шестима директори в структурите си 

В момента марката Faberlic е абсолютен хит в България, броят на клиентите и консултантите расте лавинообразно

Татяна Стамболийска от Дупница е олицетворение на млад, амбициозен и находчив човек. Тя умело съчетава безбройните си ангажименти на учител, кариерното си развитие в една от най-големите фирми, занимаващи се с мрежови продажби и задълженията си като майка и съпруга в своя дом. От  година и половина  работи активно като консултант в компанията Faberlic.

За краткото време Т. Стамболийска с много труд, постоянство и упоритост успява да се издигне до длъжността сребърен директор. Създава своя мрежа от 4 000 консултанти в цяла България и Европа. Открива  собствени офиси в градовете Дупница и Перник. Младата бизнес дама има чисто нов фирмен автомобил и успява да реализира продажби за хиляди левове.

Във време на пандемия, когато голяма част от бизнесите изпитват огромни затруднения, Таня Стамболийска успява да разгърне мрежата и да разшири пазарите изцяло онлайн.
„За мен кризата беше шанс, защото ако повечето консултанти до момента са свикнали да работят чрез каталози и преки продажби, аз се насочих към онлайн търговията. По този начин успях да увелича клиентите и да достигна до хора от различни градове и държави”,  споделя ключа към успеха си Стамболийска.

Като сребърен директор тя дава шанс на десетки заинтересовани да получават допълнителен или основен доход чрез компанията  Faberlic. Организира всякакъв тип обучения и дава от своя опит на начинаещите, които тепърва започват да се развиват в тази област. И към момента всеки, който има желание, може да се присъедини към семейството на Faberlic и нейния страхотен екип. Достатъчно е да посетите офисите в Дупница и Перник или да осъществите контакт с нея чрез социалните мрежи.

„За разлика от много други компании тук се дава реална възможност за израстване в сферата на мрежовия маркетинг. За краткото време вече имам реализирани в структурите си шестима директори от различни точки в страната. Това са хора, които се стремят към качествен живот и добри доходи. За част от тях дейността е допълнителна, за други се е превърнала в основна. Стига човек да има амбиции, да си поставя ясни цели и да преследва изпълнението им резултатите са гарантирани, защото продуктовата гама е голяма, качествена и на достъпни цени”, разказва Стамболийска.

Faberlic е руска марка, която е утвърдена в световен мащаб. На българския пазар е от близо 5 години. Предлагат кислородна козметика, биоразградими, почистващи и перилни препарати, хранителни продукти за здравословно хранене, парфюмерия и декоративна козметика. С марката Faberlic можете да закупите също дрехи, бельо и аксесоари. Продуктовата гама е огромна, а всеки може сам да се убеди в качеството напълно безплатно. Достатъчно е само да се регистрирате ТУК  https://bit.ly/3dt48Er и ще имате възможността да получавате големи отстъпки и много подаръци.

От 14 юни стартира и голямата лятна промоция на Faberlic – „Купи за 100 лв. и плати само 32 лв.!” Промоцията ще продължи до 04.07.2021 год. и важи за всички продукти на известната руска марка. Можете да се възползвате от нея като пуснете код на линка: https://bit.ly/3dt48Er и разгледате продуктите от каталога ТУК : https://online.anyflip.com/ercyi/tcay/mobile/index.html

Сред хитовете на пазара са и препаратите на Faberlic. Всяка домакиня, която вече е ползвала техните продукти, знае, че почистването и миенето могат да бъдат лесни, бързи и приятни задължения. „Завинаги забравени са изгубените часове в търкане и изчистване на фурни, котлони, скари, уреди и замърсени повърхности. Достатъчно е само да напръскате от препарата, да изчакате определено време и да забършете до блясък. Спестеното време подарете на себе си и близките си хора”, споделят консултантите на компанията.

Препаратите са изключително подходящи за хора с алергии и кожни проблеми, тъй като са без оцветители, без парабени, биоразградими и са на кислородна основа.

Много са клиентите, които вече са се убедили в качеството на предлаганата козметика. Faberlic има широка продуктова гама от червила, фон дьо тени, палитри за очи, кремове, серуми, пасти за зъби, включително алтернативни терапии, които заместват скъпите процедури в козметичните салони – мезотерапия в домашни условия, пилинг за лице, окси-карбокси терапия и различни видове маски. https://bit.ly/3dt48Er

Компанията Faberlic има разработена своя медицинска серия на достъпни цени – пасти за зъби при различни стоматологични проблеми, шампоани против косопад, пърхот, омазняване и гъстота на косъма. За да се запознаете и уверите в качеството на продуктите,  можете да гостувате в офисите на Стамболийска, където ще получите безплатни консултации, както и възможността да експериментирате. Ще получите още напълно безплатно мостри и каталози на фирмата.

„Можем спокойно да кажем, че в момента марката е абсолютен хит в България. Броят на клиентите и консултантите расте лавинообразно”, споделя със задоволство амбициозната дупничанка. Тя регистрира нови консултанти и остава отворена за всеки, който иска да се развива в областта на мрежовия маркетинг.

„Бъдете смели и инициативни. Работете за себе си и развивайте собствен бизнес без предварителни инвестиции. Ще имате работно време, което сами да определяте, и неограничена заплата. Ще разполагате с много допълнителни стимули и лични награди”, споделя сребърният директор в компания Faberlic  Татяна Стамболийска.

https://bit.ly/3dt48Er