Представиха Ива Борисова като зам. областен управител на Перник

Ива Живкова Борисова бе официално представена като новия зам. областен управител на област Перник. Тя е назначена със заповед на министър-председателя Стефан Янев. Това обяви при представянето й областният управител д-р Симеон Василев и уточни, че Иво Иванов запазва длъжността си на зам. областен управител.

Трудовият стаж на Ива Борисова започва от Дирекция „Бюро по труда“ – Перник, филиал Земен, Ковачевци. По-късно професионалният й опит продължава в община Ковачевци до момента. „Общинската администрация в Ковачевци ми е дала най-ценния професионален опит. Всичките си познания ще приложа в Областна администрация-Перник – провеждане на избори, административна дейност и контрол“, каза при представянето си Борисова. Тя сподели, че се радва, че е част от екипа на д-р Василев и има честта в тези трудни времена да участва в провеждането на честни и прозрачни избори.

„Надявам се да преодолеем и кризата с пандемията. Да няма болни хора, защото здравето и животът на хората са от първостепенно значение за всички нас. Вярвам, че когато екипът има чуваемост и върви в правилната посока, ще преодолее всяка една трудност“, допълни Борисова

Ива Борисова е завършила СУ „Св. Климент Охридски“, специалност „Връзки с обществеността“.