Представяме ви: BMW X7 Pick-up

По време на BMW Motorrad Days през тази година освен на множеството акценти при мотоциклетите посетителите ще могат да се насладят и на един истински уникат на четири колела: BMW X7 Pick-up. Единичен екземпляр, създаден от стажантите на BMW Group в сътрудничество с отдела за концептуални автомобили и модели в завода на BMW в Мюнхен. Автомобилът е базиран на BMW X7, най-новият и най-луксозен член на семейството BMW X. Уникатът комбинира задвижването на BMW X7 xDrive40i (среден разход на гориво: 9,0 – 8,7 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 205 – 198 г/км) с иновативната автомобилна концепция на луксозен петместен пикап.

Изработената на ръка товарна повърхност с изискана визия базирана на дървени покрития на яхта, въздушното окачване на предната и задната ос с регулируема височина, както и множеството висококачествени детайли на оборудването превръщат това BMW X7 Pick-up в идеалния спътник за най-различни задачи във всекидневието и отвъд него. Уникатът е допълнен с BMW F 850 GS – мощен мотоциклет от сегмента Adventure. Заедно те ще ви позволяват да достигнете до най-отдалечените точки на света.

„Много съм щастлив от синергиите между професионалното обучение на BMW Group, отделите за концептуални автомобили и за модели, които позволяват на нашите млади таланти да докажат своите възможности с един толкова необичаен проект“, каза Миларгос Кайна, Директор човешки ресурси на BMW AG.При такива проекти се залага на ясни учебни материали в професионална връзка със съответните професии. В момента в BMW Group се обучават близо 5 000 стажанти в девет държави.

 

Източник: autobild.bg