Преизбраха С. Стоименова за председател на Сдружението на хората с увреждания в Долна баня

Годишно отчетно-изборно събрание за 2020 г. проведоха членовете на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня. Събранието бе ръководено от Лиляна Иванчева. С едноминутно мълчание бе почетена паметта на почиталите членове, след което председателката инж. Светла Стоименова направи отчет. Въпреки епидемичната обстановка хората с увреждания в рилския град не спряха да работят и да провеждат редица културно-просветни мероприятия, да честват рождени и имени дни, както и местни и национални празници.

Отчет на Контролно-ревизионната комисия направи Недялка Проданова.

145 са членовете на сдружението, приети са трима нови, като за отчетната година са събрани 930 лева от членски внос. Общо приходите за миналата година са 4890 лева.

Единодушно инж. Светла Стоименова отново бе номинирана за председател на сдружението, а в новия Управителен съвет бяха избрани Мария Торошанова, Йорданка Джамбазова, Адриана Благоева, Мария Спиридонова и Иванка Панайотова.

За председател на Контролно-ревизионната комисия отново бе избрана Недялка Проданова в състав с Лиляна Иванчева и Веска Фърчова.

Любомир КУЗЕВ