Продават за 32 000 лв. ипотекираната къща на шефа на „Транс Прогрес” Данчо Стамболийски в Сапарева баня

 

Продават имота на търговеца Данчо Стамболийски и съпругата му Райна в град Сапарева баня срещу 32 000 лв. Мярката е предприета от частното съдебно изпълнение, представлявано от Николай Славов. Къщата се намира на ул. „Нов живот“ в града. Според Търговския регистър Данчо Стамболийски се води  управител на „Транс Прогрес” ЕООД. Площта на имота е 402 кв.м. Къщата, която е вдигната върху терена, е двуетажна и е със застроена площ от 72 квадратни метра. В двора има хангар, селскостопанска сграда и гараж.

До продажбата се стигна, след като имотът е ипотекиран още през 2007 г. за 50 000 лева в полза на „Уникредит Булбанк”. В наддаването могат да се включат само тези, които предварително са платили 10% от стойността на имота, посочват от съдебното изпълнение.

Фирма „Транс Прогрес” ЕООД с управител Данчо Стамболийски е учредена преди седем години с капитал от 5000 лева. Като предмет на дейност е записано покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; външнотърговска дейност и др.