Радислав Владимиров от полицията в Перник №2 на турнир по стрелба

Радислав Владимиров

Перничани направиха успешно класиране на традиционния Републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Кракра“ в Перник.

Организатори на събитието са ОДМВР – Перник и Центърът за бойна подготовка и спорт при Академията на МВР. На откриването присъстваха областният управител на Пернишка област Ирена Соколова и директорът на РДПБЗН – Перник комисар Емил Марков.


Старт на съревнованието даде директорът на Областна дирекция на МВР в Перник старши комисар Димитър Попов. Турнирът се провежда за седма поредна година в Перник. Тази година участниците в надпреварата са 16 от цялата страна, като всеки отбор се състои от по трима мъже и две жени.
При жените в индивидуалната надпревара на 5-о място се красира Александра Атанасова – ОДМВР-Перник. При мъжете второто място е за Радислав Владимиров – ОДМВР-Перник, трето за Александър Стоянов – ОДМВР-Перник и пето за Мартин Малинов – ОДМВР-Перник. Дирекцията е №1 отборно при мъжете, както и в комплексното класиране.

Наградите бяха връчени от Ирена Соколова, директора на ОДМВР-Перник старши комисар Димитър Попов, зам.-директора Сашко Христов и директора на РДПБЗН-Перник комисар Емил Марков.