Радослава Чеканска: Различна България не се постига от безразлични хора

Разединението не води до нищо добро, заяви кандидатът за народен представител

За различна България, край на противопоставянето и стабилно управление гласува кандидатът за народен представител Радослава Чеканска. Заедно със своето семейство, тя упражни правото си на глас в училище „Климент Охридски” в Дупница.
„Гласувах за различна България, а това не се постига от безразлични хора. Гласувах с надеждата страната ни утре да се събуди по-спокойна, единна и стабилна. Правим това за нашите деца и тяхното бъдеще!

Силно се надявам, че след 2 октомври най-сетне ще имаме ново управление и стабилен кабинет. България има огромна нужда от това, защото времето показа, че разединението не води до нищо добро. Призовавам за висока избирателна активност! Хората трябва да излязат и да упражнят своя вот, защото само чрез гласуване можем да преодолеем всички кризи, които ни застигнаха и да гледаме напред.

 

Надявам се, новите партии също да са си научили урока и да знаят, че успешният модел не се основава на противопоставяне. Успехът идва с единение и работа на всички в една посока, а тя е бъдещето на България!”. Чеканска бе поздравена от своите съседи, които заявиха, че разчитат на това политиците да намерят общ език, да мислят и да работят за хората.