“Рилецо” с втора победа в контролите, измъкна 1:0 от дубъла на “Септември”

 

24-14-02-samokovci-prodaljavat-s

Втори пореден успех в предсезонната подготовка записа “Рилски спортист”. Футболистите на Воин Войнов надиграха с 1:0 като гост дубъла на “Септември” (Сф) в контрола, играна на терена на столичното 57-о спортно училище “Св. Наум Охридски”. Победното попадение бе дело на универсалния Виктор Младенов след великолепно изпълнен фаул от 30 метра през първата част.

Това бе втора победа с 1:0 за “оранжевите”, преди това те биха със същия резултат втория отбор на “Локомотив” (Сф).

“За мен изпълнението на Виктор може да кандидатства дори за гол на годината! Двама вратари да пазеха – пак нямаше да спасят удара му”, сащисан от попадението на Младенов бе старшията Воин Войнов. Той коментира и цялостното представяне на възпитаниците си в хода на проверката.

“Срещнахме по-трениран и подготвен съперник от нас, тъй като ние няма къде да тренираме и в момента наблягаме предимно на физическата подготовка и работата във фитнеса. Затова съм доволен от показаното от всички момчета, стана интересен и динамичен мач, с много възможности за гол и пред двете врати. Личи си, че отборът навлиза във все по-добра форма”, допълни опитният специалист.

Следващите мачове, които Васил Киров и компания ще се изиграят до старта на новия шампионат в Трета лига, също ще са далеч от дома. Причината – тежкото състояние на терена на ст. “Искър”, който е силно наводнен от дъждовете през последните дни.

 

На снимката: Самоковци продължават с успешните си игри в предсезонната подготовка