Рим удари ново дъно: Двойка прави секс посред бял ден на площад в купчини от отпадъци (18+)

Цветнокож мъж и бяла жена бяха заснети да правят секс сред натрупани боклуци

Репутацията на Рим удари ново дъно, след като пламенна двойка бе уловена да прави секс посред бял ден на централен римски площад, пише в. “Кориере дела сера”.

Сцената се разиграла на площад “Независимост”. В района се намират банки, редакциите на вестниците “Кориере дело спорт” и “Соле 24 оре”, Висшият съдебен съвет, много офиси, магазини и заведения.

Насред този декор пред изоставена сграда двойка, съставена от цветнокож и бяла, се отдала на страстни ласки, отбелязва изданието, цитирано от БТА.

Минувачи и чакащи на близката начална спирка на множество градски автобусни линии не успели да смутят тандема. От околните сгради зрителите на горещата сцена пък нямали друг избор освен да направят поредната скандална снимка, която показва до каква степен е деградирал Рим.

Деградацията е още по-голяма, като се има предвид фактът, че двойката прави секс насред купчини от отпадъци, изникнали в последно време по улиците на града, и на фона на безстопанствена сграда, превърнала се в убежище на бездомници и мигранти, допълва “Кориере дела сера”.