Розалина Иванова стана юрисконсулт в Областната дирекция „Земеделие” – Благоевград, пребори докторантът в ЮЗУ Нели Стоянова и още 4-ма конкуренти

 

Двете кандидатки за счетоводител Гергана Королеова и Силвия Методиева се провалиха162-02-01 kiril-ukev

Софиянката Розалина Иванова е новият юрисконсулт в Областната дирекция „Земеделие” – Благоевград. Тя се представи най-добре на конкурса за мястото в дирекция „Административно-правна, финансово-стопанска дейност и човешки ресурси” в Областната дирекция.

Както „Вяра” писа, за мястото се състезаваха бившият юрисконсулт на Областната управа Живка Юрукова, съпругата на екссекретаря на РИК – Благоевград, Исмет Узунов – Галена Манова-Узунова, Илияна Караджова, Константин Петров и докторантът в ЮЗУ Нели Стоянова

В скоро време ще се обяви нов конкурс за счетоводител, обясни директорът в ОД “Земеделие „Кирил Укев. Това се налага, след като двете кандидатки за длъжността се провалиха на конкурса.

Така постът на държавен служител, за който земеделското министерство е определило заплата до 1250 лв., остава вакантен.

Гергана Королеова успя да постигне минимума от 42 точки на проведения тест за мястото, но на интервюто, в което трябваше да развие визията си за отдела и да мотивира желанието си да стане част от структурата на ОДЗ, получи само 1,37 точки.

Опонентката й за мястото Силвия Методиева пък отпадна още на теста.