Росица Димитрова с най-много номинации в ГЕРБ-Благоевград

Номинации за народни представители на ГЕРБ се проведоха в община Благоевград при изключителна активност и при спазване на противоепидемичните мерки.

В номинациите категорично води инж. Росица Димитрова, ръководител на общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград. Високо доверие членовете на ПП ГЕРБ – община Благоевград гласуваха и на Ивайло Златанов – началник на РУО-Благоевград и общински съветник; Бисер Михайлов – областен управител на област Благоевград; Йордан Андонов – народен представител в 41-вото и 43-тото НС; Илиян Георгиев – директор на териториално поделение НОИ-Благоевград; Даниела Савеклиева – народен представител в 42-рото, 43-тото и 44-тото НС; Адриана Мелниклийска – адвокат и областен ръководител на ЖГЕРБ – област Благоевград; Елена Ташкова – ръководител на общинската организация на ЖГЕРБ и началник-отдел ПСМП в Областна дирекция-Благоевград (ДФЗ); Красимир Роячки – икономист и общински съветник.

Един от номинираните – Йордан Анводов, коментира след заседанието: „Сърдечно благодаря на всички членове на ГЕРБ-Благоевград, които ме номинираха за народен представител! Макар и да не съм на ръководна позиция, приемам получените близо 100 номинации като положителен знак и висока оценка за моята роля и принос за утвърждаването на организацията ни в града през годините и за вашата вяра в моите възможности и последователни действия. Това е и силна оценка за моята всеотдайност и лоялност към ГЕРБ на фона на предателствата на много от напусналите партията знакови до вчера лица“.

„Благоевград има потенциал да се превърне в икономически, туристически, образователен и културен център на Югозападна България с много труд и реални решения, с личностната отдаденост на всички кандидати“, допълниха от местната структура на партията.