Ротаракт клуб-Дупница с информационна кампания за зрелостниците

Представители на университетите ще се срещнат с учениците в парк „Рила“

Дупнишките ученици ще имат възможност да се информират за условията, които предлагат университетите в България, по време на Информационната кампания „Училището свърши, а сега накъде?“. Тя е организирана от Ротаракт клуб-Дупница и ще се проведе на 8 май от 11 часа в парк „Рила“.
Преди да направят своя избор къде да продължат образованието си, зрелостниците ще могат да зададат своите въпроси към някои от най-реномираните висши учебни заведения у нас, както и да се сдобият със справочници и рекламни материали.
Ще присъстват представители на различни университети в България, които ще отговорят на вашите въпроси, свързани с кандидатстването и приема. Всеки желаещ може да посети събитието напълно безплатно, като за целта е нужно само да попълни регистрационния формуляр, който е публикуван на фейсбук страницата на Ротаракт клуб – Дупница.
Учениците ще могат да се срещнат с представители на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, както и следните столични висши учебни заведения: УНСС, Нов български университет, Университет по библиотекознание и информационни технологии, Минно-геоложки университет “Св. Иван Рилски”, Лесотехнически университет и Международно висше бизнес училище. Ще има и ръководни кадри от благоевградските Югозападен университет “Неофит Рилски” и Американски университет в България. На въпросите на младите дупничани ще отговарят още и от Пловдивски университет “Паисий Хилендарски“, Аграрен университет – Пловдив и Висше училище по сигурност и икономика – Пловдив. Ще присъстват още и представители на Медицинските университети в Пловдив и Плевен.
Всеки регистриран участник ще може да участва в томбола с награди, която ще бъде изтеглена малко преди края на събитието. Събитието ще се проведе на открито и при спазване на всички мерки за безопасност.

Димитър ИКОНОМОВ