Само два мача ще се играят в Областна група „Струма-1”

Отлагат се мачовете в Областна група „Струма-1” заради негодни за игра терени след падналия обилен сняг. Това съобщи председателят на Областния съвет на БФС-Благоевград Александър Кабзималски. При това положение в неделя ще се играят само две срещи:

ФК „Градешница” (с. Долна Градешница) – „Орел” (с.Лебница);

”Левуново 2014” (с. Левуново) – „Спартак” (с. Склаве).

Президентът на „Орел” (Лебница) Васил Джибов-Полковника сподели, че нагласата на футболистите е да спечелят трите точки, макар и като гости в Долна Градешница, и да запазят шансовете си за атакуване на първото място в края на пролетния дял на първенството на група „Струма-1”.

С най-голям интерес се очаква мачът на стадиона в Левуново между едноименния тим и „Спартак” (Склаве). В момента отборът на домакините заема 6-о място с 10 спечелени точки, а гостите – 5-о с 11 спечелени точки. „Очаква ни много тежък двубой срещу отбор, в който играят много добри футболисти. Надяваме се нашите момчета да изиграят двубоя на ниво и да ни зарадват с победа и при това положение да разменим местата си с колегите от Склаве”, сподели Костадин Миндов – президент на ФК „Левуново 2014”.

Ташко СУЛЬОТОВ