Сватба е! Кметът на Белица Радослав Ревански понесе на ръце жена си Саня, кумува им сина на Ахмед Доган

Внуците на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов – близнаците Димитър и София Причкапови станаха шафери на тържеството

Кметът на община Белица Радослав Ревански окончателно скъса с ергенския живот и отдаде сърцето и живота си на красавицата Саня.

Двамата сключиха граждански брак в Белица. Булката бе в къса бяла рокля, а младоженецът със светло лилаво сако и елегантен панталон.

Кумуваха им Ани Чаталбашева, която е сестра на булката, и Демир Доган – син на Ахмед Доган и приятел от години на младоженеца. Ритуалът води Къдрие Джембазка.

Преди подписване на гражданския брак двойката бе посрещната с народен обичай, подготвен от екипа и самодейци при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ в Белица.

Шафери на събитието бяха близнаците Димитър и София Причкапови от София , внуци на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов, които ги посрещнаха с цветчета от рози. Пожеланието на шаферчетата към младоженците беше първите им рожби да бъдат близнаци. Сватбеното тържество ще се състои тази събота в София. Официалното сватбеното тържество ще се състои на 30 юни в София.