Светът на Мили: Финансова независимост

Драги читатели, добре дошли в „Светът на Мили”. С настоящата статия се връщаме към първата тема от рубриката ми, а именно „Финансова независимост”. На 1 октомври излезе първата ми статия по тази тема, така че за всеки, който не я е прочел, може да навакса, като отиде в сайта на вестник „Вяра”, категория „Общество”. Тогава си говорихме за 10-те „симптома” на предприемача.

Днес ще си говорим за възможностите, които ни заобикалят, и защо не трябва да ги подминаваме. Все пак, нали искаме да променим животите си към по-добро? В този ред на мисли ще споделя един цитат от Библията. Сигурна съм, че повечето сте го чували многократно.

А именно Матей 7: 7-8

„Искайте, и ще ви се даде; Търсете, и ще намерите; Хлопайте, и ще ви се отвори, защото всеки, който иска, получава; Който търси, намира; И на този, който хлопа, ще се отвори.”

Познато, нали? Този, който не е поискал, не е получил. Да, ала сега ще ми кажете „Добре де, Мили. Аз искам много неща. Искам пари, но нищо не се случва?!” Ами явно не сте си го поискали правилно. А как става това? Сега ще ви споделя мои изпитани „трикчета” в професионален план. Продължавайте да четете.

Трик номер 1

Бъдете Л Ю Б О З Н А Т Е Л Н И! Прочетохте ли добре? Любознателни!!! Тук много добре се прилягат думите “Търсете, и ще намерите”. Не може да „протестирате” срещу целия свят заради вашето безпаричие, БЕЗ да се интересувате от възможностите, с които ви заобикаля светът. Разделете думичките „НЕ МОГА” със запетая между тях „Не, МОГА!” Да! Вие можете!! Можете да излезете от финансовата дупка, като започнете да четете книги за финанси. Лично аз мога да ви препоръчам много, само трябва да се свържете с мен. В края на статията ще напиша контактите си за обратна връзка.

Трик номер 2

Повечето хора ви съветват да не бъдете доверчиви, но лично аз ви казвам БЪДЕТЕ! Няма как да изпитате дадена възможност дали е потенциална, като сами си „режете” шансовете. Когато започнах да се занимавам с инвестиции в криптовалута, повярвайте ми, „горяла” съм с пари! Но това е част от играта и мен НЕ МЕ Е СТРАХ да рискувам!

Трик номер 3

Събери се с хора от твоята „кръвна група”. Ще ви кажа една статистика, която е на 100% вярна – ако 5-има твои приятели са успешни и богати, значи ти си 6-ият сигурен, успешен и богат! Тук също важи поговорката „С какъвто се събереш, такъв ставаш”. Не я подценявайте тази поговорка.

Трик номер 4

Така и така вече сте намерили своята успешна компания, гледайте да са на вашите честоти за бизнес. Тоест аз намерих професионалисти и успешни хора за криптовалутния бизнес и освен че парите вече са ми ЗАЩИТЕНИ, аз станах част от тяхното приятелско семейство. Много съм щастлива, че много хора имат интерес към тази индустрия, защото всички знаем, че скоро ще се разплащаме в дигитални пари.

Трик номер 5

Бъдете позитивни. Всички знаем, че парите са енергия. Ние ги привличаме с нашето отношение към тях. Поискайте ги, и ще ги имате. Потърсете ги във възможности, и ще ги намерите. Изпратете пари към енергията, за да ви донесат още приходи. Тук ще въведа цитата „Пари си отиват при пари”. Т.е. за да бъдеш инвеститор, трябва да рискуваш, да инвестираш парите си, пожелай си и ХОП! Чудесата се случват.

Ще ви дам един пример за гарантирани начални стъпки към парите.

Ако спестявате:

$20 всяка седмица = ще имате $ 960 за година;

За 5 години =  ще имате $4 800;

За 10 години = ще имате $9 600;

За 15 години = ще имате $14 400.

Ако ги обърнем в лева – $14 400 = 23 904 лв.

Давам пример с долари, защото работя и търгувам с тази валута. И не разчитам само на спестявания. Това е най-лесното, с което можете да започнете!

В заключение ще ви кажа, че всеки трябва да „плаща” първо на себе си. Т.е. при заплата отделете от нея, малка част около 100 лв. (минимум), и след това ги добавете към спестовните ви карти. Хубаво е да сте в готовност, ако ви изпадне добра оферта за инвестиция. Не инвестирайте 100% от спестяванията ви в даден сектор. Разпределете ги в няколко сектора. Така ще сте по-защитени.

И когато претърпите провал, НЕ СЕ страхувайте да опитате отново. Този път вие НЕ започвате отначало. Вие започвате от ОПИТА ви! Опитът е изключително важно нещо. Това е показател, че вие сте с няколко крачки по-близо до целта.

Благодаря от сърце за вашето внимание!
Пазете се и прегръдки.
Ваша Мили
Instagram: millygatseva
Email:milly38@mail.bg