Свикват консултации за сформиране на СИК в Сандански, Банско, Кочериново и Дупница

Кметът на община Сандански свиква консултации за сформиране на СИК на територията на общината, във връзка с предстоящото провеждане на изборите за Народно събрание, насрочени за 4 април 2021 г. Кметът Атанас Стоянов заяви, че консултациите ще се проведат от 10 ч. в Заседателната зала на Общински съвет – Сандански.

Консултациите в община Банско ще се проведат от 17.00ч. в заседателна зала на Общинската администрация. В консултациите може да участват и партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

Кметът на община Кочериново Иван Минков също насрочи за днес консултациите за състава на Секционните избирателни комисии за предстоящите парламентарни избори. Консултациите ще се проведат от 10:30 часа в залата на читалище „Пробуда 1919” при стриктно спазване на всички действащи противоепидемични мерки.

За днес са насрочени консултации и в община Дупница. Покана за участие от кмета инж. Методи Чимев е изпратена до ГЕРБ, БСП, ДПС, Вола и Обединени патриоти. Очаква се да бъдат представени предложенията за редовните и резервни членове на комисии.