Сдружението на хората с увреждания с отчет за 2019 г. в Долна баня

Отчет за дейността на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня за миналата 2019 година в условията на извънредни противоепидемични мерки и при стриктно спазване на дезинфекция, носене на лични предпазни маски и социална дистанция проведе ръководството и най-активните членове.

Хронологично за работата на организацията и клуба на хората с увреждания през миналата година подробен отчет направи председателката инж. Светла Стоименова. Тя припомни за проведените празници, годишнини, екскурзии и мероприятия през юбилейната за Долна баня година – 45 години град и 15 години от основаването на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в рилския град.

Отчет за финансовата дейност пък направи председателката на Контролния съвет Недялка Проданова.

Тя информира присъстващите, че членовете на организацията наброяват 170 души, събран е членски внос в размер на 1200 лева, от общината е получена субсидия от 1000 лева, а другите приходи възлизат на 2500 лева.

Организацията е дарила 230 лева, а пък на отчета стана ясно, че кметът на общината Владимир Джамбазов е изпратил поздрави и дарение от 500 лева.

Поздравления към присъстващите от името на долнобанския градоначалник и Общинския съвет направи председателката на местния парламент Лиляна Драганова, която често гостува на хората с увреждания по време на древните им седенки.

За всички членове на организацията и гости общината бе осигурила богат и вкусен празничен обяд.