Северин пристигна в Русе

Снимка: Ruse Мedia

В 12,45 часа Северин Красимиров, обвинен за убийството на Виктория Маринова, пристигна в Русе, научи Novini.bg.

Припомняме ви, че Северин бе екстрадиран от Германия в България снощи. Той бе конвоиран до Летище София от служители на ГДО.

Журналисти посрещнаха пред входа на Следствието в крайдунавския град сочения за убиец на Виктория.

В Русе наблюдаващите прокурори ще му повдигнат две обвинения – за изнасилване и убийство, извършено по особено жесток начин. В рамките на днешния ден Окръжна прокуратура – Русе е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар.

Снимкa: Novini.bg

Северин ще се изправи пред Окръжния съд утре, за да му бъде разгледана мярката за неотклонение и да бъде задържан за постоянно в ареста.

Окръжна прокуратура-Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличане като обвиняем на Северин Красимиров и провеждане на неговия разпит в присъствието на защитник.

Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап, съобщиха от прокуратурата в крайдунавския град.

В идните дни предстои да бъде направен и следствен експеримент с негово участие. Всичко това обаче зависи от неговото съгласие и това на адвоката му.

 

Ето кой ще бъде адвокат на убиеца на Виктория

 

Адвокат Иван Дойнов ще защитава убиеца на Виктория Северин Красимиров.

Адвокат Дойнов е назначен като служебен защитник. Той е бил последният в списъка със служебни защитници и не е имал възможност да откаже делото, както са направили други негови колеги, научи Novini.bg.

Адвокат Дойнов вече пристигна в Следствието в Русе, където в 12,45 часа бе докаран и Северин. Соченият за убиец на Виктория бе конвоиран от София.

Припомняме ви, че Северин бе екстрадиран от служители на ГДО снощи в България с редовен полет от Франкфурт, Германия.