Сензационна версия: Лампите, които паднаха и убиха жена в тунела „Ечемишка“, са пипани 3 дни по рано

1486456178-bcfe2c91e9339692120d9cafb6aca781e938192f
Осветителните тела, които в неделя паднаха и убиха жена в тунела „Ечемишка“ на автомагистрала „Хемус“, са били пипани 3 дни по-рано, съобщава “Блиц”. Изданието твърди, че разполага с имената на свидетели, които под клетва могат да потвърдят за странни движения в същия тунел и на същото място.

Три дни преди трагичния инцидент те са се връщали от София и са видели необичайна активност в необичайно време. Малко след 1 часа в нощта срещу четвъртък авариен камион с вишка е бил спрял в района, където падна греда с осветителните тела. Върху специализираното возило имало 3-4 души в работни гащеризони, които извършвали някакви дейност. Ден след катастрофата, при която загина човек и бе затворена магистралата, свидетелите на този необичаен трудов ентусиазъм разказаха за загадъчната случка.
Историята се заплита, след като официална бе съобщено, че тунелът е проверяван през септември и не са установени корозирали елементи. В такъв случай кой е изпратил тези работници в полунощ да работят на същото място, където падна гредата? Не е ли странно само няколко дни по-късно на това място да бъде убита жена от конструкция, който уж не е била опасна? Възможно ли е нещастния инцидент да не е толкова случаен, колкото изглежда на пръв поглед? Все пак той се случи само няколко дни след като служебното правителство започна работа! Ами ако се окаже, че по този случай не трябва да работи Магистрална полиция, а ДАНС?

Подробности в печатното издание.