След национална среща в София:Лидерът на ГЕРБ в Благоевград Йордан Андонов: Ще се стремим да вземем максималните 11 мандата на парламентарните избори

14-02-01-iordan-andonov1
Йордан Андонов

Близо 15 активисти на ГЕРБ от Пиринско се включиха в национална работна среща в зала “Витоша” в София. „Форумът протече в стегнат вид, бяха набелязани конкретни параметри от предизборната стратегия, както и приоритетите в управленската програма на партията”, обясни депутатът Йордан Андонов, който е и лидер на ГЕРБ в Благоевград

„Стремим се към това ГЕРБ да има самостоятелно управление. Ще направим всичко възможно да се представим на ниво на предстоящите избори, стремим се към максимален брой мандати – 11”, коментира Андонов.

По време на срещата бил направен анализ на проведената онлайн анкета сред над 20 000 членове на ГЕРБ. В нея освен въпроса “С коя партия може да се коалира ГЕРБ?” имало и други питания за подготовката на предстоящата предизборна кампания.
„Не е тайна, че наши партньори могат да бъдат партиите в център дясно, като например Реформаторският блок. От ДПС и БСП нашият актив има изключителна дистанция. Ние ще направим всичко по силите си да се представим добре на изборите”, обясни Андонов.

14-02-01-2234_n 14-02-01-30_n
„Въобще не мислете за коалиции – и вляво, и отдясно вече са на вълната, че са самодостатъчни и единствени. Те са 10 години след нас в мисленето…”, заявил лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, като поискал от актива си да няма коалиции в следващия парламент.

Цел за ГЕРБ е да събере над един милион гласа на предстоящите предсрочни избори, затова общините на ГЕРБ не трябвало да правят грешки, за да не се приписват на партията. „Не може да разчитате на каквато и да е политическа толерантност от нашите опоненти. Те играят по най-мръсния начин – ежедневно, ежеминутно, целенасочено, с всичките си сателити около тях”, казал още Бойко Борисов.

В срещата се включили областният лидер на ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева, кметовете на Банско, Разлог, Сандански и Петрич – Георги Икономов, Красимир Герчев, Кирил Котев, Димитър Бръчков и др.