След сбиване на терена: Прекратиха мача между Спортист (Струма) и Спортист 1959 (Падеш)

Ташко СУЛЬОТОВ

Мачът от 11 кръг на БОГ Струма 1 се игра на стадион „Струма” в едноименното селище между отборите на Спортист (Струма) и Спортист 1959 (Падеш) от с.Падеш се очакваше с много голям интерес, но на практика на терена се получи нещо съвсем различно. Мачът беше прекратен при резултат 6:0 за домакините. В 32-ра минута главният съдия Благовест Танев показа съвсем справедливо червени картони на двама от футболистите на гостите – Тодор Кръстев и Георги Янков, които се сбиха на терена, показвайки схватки от ММА битки.

След почивката футболистите на гостите от Падеш не излязоха на терена и съвсем справедливо главният арбитър Б. Танев даде край на мача при резултат 6:0 за отбора на Струма след голове на Илия Каталски – два, и по един на Николай Уланов, Константин Кирил Кирилов, Симеон Димитров и навършващия 19 години в същия ден Николай Илиев.

Всичко случило се на терена е описано от длъжностните лица и протокола е предаден на ОблС на БФС Благоевград. Очаква се Дисциплинарната комисия да разгледа случая и да присъди още 3 гола в полза на домакините, като при това положение крайният резултат ще бъде 9:0.