Спират ли хитовия сериал „София ден и нощ” с любимка №1 на зрителите Калина Иванова от Дупница?

Калина Иванова

Хитовата доскоро продукция “София ден и нощ”, любима на тийнейджърите, е на път да слезе от екран след 4-годишно излъчване в късните часове на делничните дни. Напоследък рейтингът на сериала е паднал под критичния минимум, сюжетните линии са видимо изчерпани, а актьорите все по-често недоволстват от ниското заплащане. Миналата седмица е бил заснет последният епизод на поредицата, разкриха източници на “Уикенд” от продукцията. Най-вероятно финалната сцена ще бъде излъчена в края на май.

В сериала игра Калина Иванова от Дупница, която през март миналата година бе избрана за любима актриса в „София ден и нощ” с цели 6509 гласа. Другата й колежка Елизабет Фейм, която играе ролята на Михаела, е голяма любимка на аудиторията от Петрич и Кюстендил, а Карина Николова – в ролята на Теди, е възпитаничка на ЮЗУ-Благоевград.

От кухнята на поредицата твърдят, че актьорите получавали 130 лева за епизод дори във времето, когато “София ден и нощ” имаше разбиващ рейтинг. Говори се, че всички риалити звезди са подписали железни договори и сумите, които получавали, били уточнени предварително, без право на промяна.
Най-известните сред актьорския състав на сериала – Кристиян Кирилов и Димитър Илков (в ролята на Дани), настоявали за двойно увеличение на заплащането.


До този момент са излъчени повече от 800 епизода, а героите се влюбваха, събираха се и се разделяха, плакаха и се смяха – всичко това под зоркия поглед на камерите и на зрителите. След първия епизод, излъчен на 29 септември 2015 г., се смениха много персонажи, но най-популярните сред тях останаха докрай.
Образът на хазяина Боби – собственик на апартамента, в който се развиват голяма част от историите, се играе от Милчо Ченков-Мимо. Той е бивш спортист и отделно от сериала върти собствен бизнес. За разлика от героя си Милчо е щастливо женен, има две деца и няма никакво намерение да се развежда. Той е запален рокаджия, посещава всички рокерски събития и обожава татуировките.
Единственият от актьорския състав, който има по-сериозен опит пред обектива, е Димитър Илков – екранният Дани. Той е участвал в няколко американски филми. Е, ролите му били епизодични, но пък му донесли ценен опит. Хвали се, че е бил в един кадър с холивудската звезда Брад Пит в “Троя”, а в “Непобедимите 3” и в “Живи машини” се е снимал с Антонио Бандерас. Хубавецът Димитър има дъщеря в предучилищна възраст, но с майката на детето е разделен отдавна. Той мечтае за големи роли в киното и се надява след сериала кариерата му да тръгне нагоре.
Феновете на “София ден и нощ” определят зевзека Коки като най-забавния съквартирант. Истинското му име е Крис Ненков и в истинския живот изобщо не е такъв смотаняк, какъвто го играе в сериала. Той има сериозна връзка с красивата манекенка Анджела и по всичко личи, че любовта им е в разцвета си.
Друго разпознаваемо лице от продукцията е Симона, чието истинско име е Калина Иванова. Тя попаднала в сериала, след като завършила гимназия, а сега е на 23 години. Твърди, че героинята й много прилича на самата нея като характер и може би затова й било толкова лесно да влезе в образа. Слуховете я свързваха с колегата й Адриан Зурков, но двамата отричат да са били гаджета.
Адриан играе ролята на лошото момче в сериала и също като Кристиан Кирилов се радва на много фенки. Героят му Марио е безскрупулен женкар с тежко детство, което се отразява на всичките му интимни връзки. В реалния живот Зурков е професионален фитнес инструктор и си изкарва прехраната, като помага на хората да изградят по-здравословен начин на живот. Зурков има доста клиенти от чужбина, които консултира по интернет. Брат му е собственик на верига фитнес зали в САЩ и по всяка вероятност Адриан ще отиде в Америка, където инструкторите получават сериозни заплати. Той имаше връзка с плеймейтката Таня Дешева, която спрягат за двойничка на Николета Лозанова. Kрасивата блондинка Калина Кузманова влезе в ролята на Галя. Неотдавна тя напълни бюста си със силикон и зарадва почитателите си с разголени снимки по бански. Русата фурия се занимава още с мода, има опит и на професионалната сцена – играла е в постановката “Женско царство” в Сатиричния театър.
В сериала се подвизаваше и еротичният модел Бояна Генова, станала известна като “малкото коте” на футболиста и почетен гражданин на Радомир Валери Божинов.

Друга плеймейтка, спрягана за любовница на екранния Митак, е пищната брюнетка Анна-Мария Чернева. Секс бомбата се появи на мястото на русата силиконка Александрина Янкова (Поли), която преди време напусна продукцията със скандал. Анна-Мария е участвала и в друг риалити формат – “Истински истории”, както и в реклами за бързи кредити. Преди няколко години пък се пробва като фолкизпълнителка. Тя е една от малкото красавици, които успяха да се отъркат в холивудската звезда Джейсън Стейтъм при гостуването му в България преди 5 години. Имаше връзка и с плейбоя Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, пише „Уикенд”.