Старши треньорът на „Кариана” (Ерден) Георги Владимиров: Ще гоним влизане във Втора лига и спечелване на купата на АФЛ

 

26-15-01-42763_660_370

Четири контролни срещи изигра лидерът на СЗ трета лига „Кариана” (Ерден) по време на лагер-сбора с в Сандански. Отборът направи много силно впечатление с игрите си по време на контролните мачове, на които присъства и собственикът на клуба Милан Йосифовски. Преди отпътуването си от Сандански наставникът на „Кариана” Георги Владимиров даде ексклузивно интервю.

26-15-01-kariana-6329-1000x0

– Доволен ли сте от престоя си в Сандански?

– Доволен съм от подготовката и старанието на всички налични футболисти. Изиграхме добри контролни мачове, като резултатите по време на подготвителния период не са най-важното нещо. Завършихме наравно с „Оборище” и „Септември” (Симитли) и победихме „Пирин” (Разлог) и „Беласица” (Петрич).

– Готов ли е според Вас отборът да защити първото място във временното класиране през пролетния дял от първенството?

– Привлякохме нови класни футболисти, които със сигурност ще повдигнат нивото на отбора, ще бъдем още по-добри през втората част на първенството. Президентът на клуба е създал прекрасни условия за работа. Нямаме неизплатени възнаграждения, всичко, което е обещано, ни е дадено, така че нищо друго не ни остава на нас, треньорите и футболистите, освен да мислим за спечелване на пълния актив от точки в оставащите срещи за първенството. Ще изиграем още четири контролни мача до старта на пролетния дял – срещу „Балкан” (Ботевград), „Чавдар” (Етрополе), „Ботев” (Враца) и „Бдин” (Видин). Именно в тези контролни мачове ще се стремим да изчистим някои допускани слабости до момента и да станем отбор, какъвто аз желая, който да радва нашия президент и феновете, които непрекъснато се увеличават.

– Кои са одобрените нови футболисти при вас?

– Емануил Петров, Петър Димитров, Милен Лефтеров и Ивайло Сайков. С това слагаме край на селекцията.

– Какви са поставените цели пред вас?

– На всяка цена влизане във Втора лига, надявам се да се справим с конкурента „Литекс” (Ловеч) и да се утвърдим на първото място. Другата ни задача е да спечелим купата на АФЛ.

– Убеден ли сте в това?

– Със сигурност ще го постигнем, защото имам уверението и на футболистите, с които разполагам.