Стотици меломани идват на рок „Елешница“, ще има и благотворителна томбола

Броени дни остават до поредното издание на Рок „Елешница“, което ще се проведе на 1-ви и 2-ри юли в местността „Степанови ливади“.
Концертите, които ще съберат стотици меломани, са с начален час- 19:00 часа и през двата дни. На сцената в петък и събота ще се качат изгряващите рок звезди на „Престо“, а веднага след тях в първия ден на юли ще зазвучат световноизвестни хитове и авторски парчета на българо- бразилската група „People of Maha“ и македонската „Troya Band”. На 2-ри юли програмата ще продължи с изпълненията на гостите от Англия- „The Мelodybeats“ и рок бандата от България- „ЕР ГОЛЯМ“.
За поредна година по време на концертите ще се проведе и традиционна благотворителна томбола с награди. Всеки желаещ може да участва в нея, след като закупи билет на стойност от 2 лева. Късметлиите, които ще спечелят спа-уикенд за двама, ваучер за козметични процедури, барбекю и много други награди, ще станат ясни преди последните рок изпълнения в събота.

За поредна година организаторите ще предлагат и различни рок артикули, с цел подпомагане организацията и на редица мероприятия в Елешница.
„Рок Елешница” се провежда за първи път през далечната 1988-та година. Фестивалът се налага като едно от най-дългоочакваните музикални събития, което ежегодно събира в село Елешница фенове на рока. На празника и през тази година се очаква да пристигнат гости от Югозапада и чужбина, избрали да съчетаят своята лятна почивка край Разлог с рок приключение.
Събитието е организирано със съдействието на Община Разлог. По време на Рок „Елешница“ са предвидени прекрасно място за къмпинг, денонощен кетъринг, химически тоалетни, медицинско обслужване, голям купон и много незабравими емоции.