Супер алтернатива за туристите! Еко селище „Белчински извор” край самоковското село Белчински бани, е в топ дестинациите за отдих и почивка, предлага уникален билков басейн, природна гледка за милиони е 100% релакс

 

 

“Белчински извор” е инвестиция на “Главболгарстрой Холдинг” с президент – инж. Симеон Пешов

Самоковското село Белчински бани с първото по рода си екоселище „Белчински извор” – уникален затворен комплекс със собствена минерална вода, влезе в топ дестинациите на България за отдих и туризъм. Еко селище “Белчински извор” е инвестиция на “Главболгарстрой Холдинг” с президент – инж. Симеон Пешов. Мястото се намира в планинския район, близо до Самоков. Наличието на прекрасна природа и минерални извори правят Белчин бани важен здравен и балнеоложки център. Тук посетителите ще имат възможност да се насладят на лечебните въздействия на водата и приятната атмосфера на Рила планина и долината на река Палакария. Бонусът е, че в екоселището, посетителите ги очаква не само невероятно СПА-изживяване, но и пълноценен отдих – все едно са попаднали в рая на почивките.
Комплексът „Белчински извор”  разполага с хотелска част с топла връзка към ресторант, СПА център с вътрешни и външни басейни. Една от най-големите атракции е  първия по рода си у нас  билков басейн. За пълноценния отдих и здравословен начин на живмот за посетителите има фитнес център, релакс зона. Селището включва множество спортни зони, детски площадки, алеи за пешеходна и велоразходка, красиво оформени паркови пространства, тенискорт и разнообразни игрища.
Комплексът е разположен на 40 минути път от София и на няколко километра от зимния курорт Боровец сред склоновете на Рила, Верила и Плана планина в село Белчин, прочуло се освен с древната си история и с туристическата забележителност реставрираната крепост Цари мали град.


Върху ограничен брой индивидуални парцели желаещите могат да построят своя дом или вила и да станат част от клубно селище с 24-часов контрол на достъпа, ниско застрояване, изградено от най-висок клас материали, богат ландшафт и професионално управление и поддръжка.
Характерни за комплекса са ниско застрояване, ниска плътност, висок клас строителни материали, богат ландшафт и професионално управление и поддръжка.
Типовите къщи с имена на билки – “Мащерка”, “Лайка”, “Мента”, “Иглика”, “Здравец”, “Босилек”, “Риган”, се предлагат с дървена носеща конструкция с конопени тухли, със стоманобетонна конструкция с керамични тухли или със стоманобетонна конструкция с конопени тухли.


Особеност е изпълнението с иновативен естествен екопродукт от коноп и вар – Biomattone на компанията Equilibrium, който осигурява отлични качества като липса на конденз, естествена регулация на влажността, топлоизолация, висока огнеустойчивост, звукоизолация, рециклируемост, естествен филтър, трайност над 100 години.
Като възможни опции за клиента се предвиждат антисептична топлоизолационна система, луксозни подови настилки, интелигентна система за дистанционно управление на отоплението, вентилационна система, изграждане на постоянно външно барбекю, интериорна камина, допринасяща усещане за уют и спокойствие, изпълнение с дограма от модифицирана дървесина или дървено-алуминиева дограма, индивидуална поливна система.

Убедете се в уникалната красота на  „Белчински извор” са на сайта

http://belchinski-izvor.com/