Сценаристът Драгомир Петров в Дупница: Добрият сценарий е добро и отговорно управление с много морал

На 11 юли България избира и се надявам да избере различното в лицето на „Има такъв народ”, сподели водачът на листата в област Кюстендил Виктория Василева

„Нашата цел беше да направим един малък празник, на който хората да се отпуснат и повеселят, защото не всичко е само политика. Хората трябва да умеят да се забавляват, да спортуват, да са заедно и да изпитват радост от това. Мисля, че целта е постигната. Виждам толкова много усмивки по лицата на хората и мисля, че това е достатъчно“, сподели впечатленията си от футболната среща водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ за област Кюстендил Виктория Василева.

Тя коментира и какво трябва да се случи на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат само след седмица:
„На 11 юли България избира и се надявам да избере другото, различното и то е „Има такъв народ“. През всички тези години наблюдавахме как се прави политика, без хората да бъдат питани и без някой да се интересува от тяхното мнение. Смятам, че това нещо трябва да се промени. И първата крачка трябва да я направим на 11 юли. Затова ние казваме, че е време за друго отношение към хората“.

„Получи се невероятна футболна драма. Искам да поздравя отбора на „Марек“, който игра наистина много качествен футбол. Личи си, че в Дупница има традиции в този спорт, които още са живи. Съжалявам, че ни подцениха. Според мен резултатът дойде от подценяване, те бяха по-добрият отбор. Виждате, че на Европейското първенство Франция си тръгна“, коментира срещата срещу ветераните на „Марек“ Драгомир Петров.
Като сценарист, той описа и какъв трябва да бъде сценарият за България след 11 юли.

„Този сценарий трябва да започне на 11 юли и да се избере нещо различно. Оттам нататък добрият сценарий е едно добро и отговорно       управление с много морал. Защото виждаме, че досега нямаше, а имаше някаква фалшива демокрация. Навсякъде се направи така, че да е пълно с т.нар. „калинки“. Но ще има промяна и хората ще я усетят още след 11 юли“, категоричен беше Драгомир Петров.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!