Събират средства за 11-годишно момиче в Благоевград

Финалът на кампанията „Чист и зелен Благоевград! От нас зависи!“ ще премине под благотворителен знак в помощ на 11-годишната Микаела. За целта на 14 април, когато официално ще бъде закрита инициативата, на площад „Македония“ ще има дарителски кутии. Всеки, който желае и има възможност да помогне, може да дари средства на още няколко места в града. Ще бъдат разположени кутии на касата на зала „Пейо Яворов“, ДТ „Никола Вапцаров“ и киното.
Традиционната инициатива „За хляба наш…“ също е част от благотворителната кампания. Тя ще се проведе на 19 и 20 април на пл. „Народни будители“, в близост до бившия Младежки дом. На място също ще има поставени кутии за дарения.
11-годишната Микаела Митков се нуждае от средства за операция, която трябва да се направи в Истанбул, Турция. Необходимата сума е в размер на 58 070 евро. От болница “Аджъбадем”, Истанбул дават надежда за подобряване на състоянието й чрез вагусов стимулатор.
Нека помогнем на 11-годишното момиче, за да има едно нормално и красиво детство. Всеки, който желае, може да се присъедини към благотворителния онлайн базар във фейсбук страницата https://www.facebook.com/groups/921096731427683/ .
Средства може да бъдат дарени и в платформата „Хелпкарма“.

Дарителска сметка в Обединена българска банка:
IBAN: BG49UBBS80021080823040
BIC: UBBS BGSF
Титуляр на сметката: Микаела Иванова Миткова
Paypal: elenasakova@abv.bg