Със 150 кг от лежанка Ангел Млекарски №1 в турнир за най-силен мъж на Самоков, спечели почивка на морето

Валентин Милушев демонстрира мускули с победителите Ангел Млекарски, Васил Млекарски и Константин Христов.

Васил Млекарски спечели с 33 набирания на лост, а Константин Христов с 50 „кофички”

 

Ангел Млекарски стана първи по вдигане на тежести от лежанка на състезанието „Най-силен мъж“ в Самоков по повод Деня на храбростта. Състезанието премина при изключително голям интерес и събра участници от цялата община на центъра в с. Продановци.

Надпреварата включваше три дисциплини – вдигане на тежести от лежанка, „кофички” и набиране на лост. И тази година не липсваха кандидати да покажат какво могат, а публиката ги подкрепяше. Като най-силни в различните категории се отличиха Ангел Млекарски, Васил Млекарски и Константин Христов.

Състезанието премина при голям интерес и събра участници от цялата община. Ангел надви конкуренцията и спечели приза при вдигането на тежести от лежанка, като той успя да вдигне 150 кг. Васил спечели с 33 набирания на лост, а Константин с 50 „кофички”. Победителите във всяка от категориите получиха едноседмична почивка за двама на нашето Черноморие. Наградите бяха връчени от народния представител Валентин Милушев и кмета на село Продановци Емилия Драганова. Турнирът бе организиран от ГЕРБ.