С проекти за над 4 млн. лева реконструират обекти в Банско

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев провери на място развитието на строително-ремонтните дейности в Банско заедно с кметския екип на общината. Проектите са на стойност над 4 млн. лв., като средствата са отпуснати от правителството на Бойко Борисов с решения на Министерския съвет и по проекти от Държавен фонд „Земеделие”.

„Съвсем скоро жителите и гостите на града ни ще могат да видят новоизградената детска градина „Слънце” и обновените участъци на улиците „Найден Геров“, „България“, „Цар Симеон“ и  „Патриарх Евтимий”. Вече са поставени и нови тротоари и бордюри”, коментира народният представител.

Александър Мацурев припомни, че благодарение на отпуснатите средства от правителството се реконструират и рехабилитират съществуващото езеро в Градския парк и дворът на Професионална лесотехническа гимназия “Никола Вапцаров”, предстои стартиране на строителни дейности и на ул. „Глазне“ между кръстовищата с ул. „Пирин“ до ул. „Патриарх Евтимий“

„Работата на всички строителни обекти продължава, а целта остава те да бъдат готови в сроковете, които са поети”, каза след инспекцията Ал. Мацурев.