С червено вино в ръка благоевградчани избраха Трифон Зарезан, пред св. Валентин, Васил Петров: Днес сексът ще се нарича любов

 

 

30-02-02-7477
Младежите Асен и Васил казаха, че ще празнуват Трифон Зарезан.

Благоевградчани отсвириха Свети Валентин и обявиха, че с чаша червено вино в ръка ще отбележат единстевно Трифон Зарезан на 14 февруари, показа допитване на „Вяра”. „Днес, за по-голяма тържественост, сексът ще се нарича любов”, заяви гръмко 18-годишен младеж от Благоевград, който призна, че днес няма да го удри на чувства, тъй като все още е необвързан.

30-02-02_7471
Студентката Велина довери, че все още не е избрала подарък за приятеля си.

„Статусът на сърцето ми е свобода, до появата на правилната дама. Засега изчаквам, но това пък съвсем не ми пречи да празнувам Трифон”,  допълни Васил Петров. Приятелят му Асен Иванов пък коментира, че той също ще наблегне на Трифон Зарезан, тъй като също е single – сам. „Това е единственият ден в годината, в който да пийнеш повечко, е официално позволено. От една страна, това, че съм без момиче до себе си, помага, тъй като няма да слушам упреци и мрънкяния”, подчерта той. Приятелките Веселина и Гергана казаха, че Свети Валентин е изключителен празник, но за съжаление няма да го споделят с любимите си мъже.

30-02-02_7474
Веселина и Гергана ще се утешават взаимно.

„Далече са от нас. Ще пишем в мрежата, надяваме се обаче разстоянието да не попречи на подаръците им. Ще празнуваме двечките и взаимно ще се утешаваме”, шеговито подхвърлиха те. Студентката Велина пък подчерта, че с охота ще посрещне Деня на влюбените, въпреки че все още не е избрала подарък за рицаря на сърцето си. „Винаги правя така. Оставам нещата за последния момент. Не знам с какво да го изненадам, двамата си имаме всичко. Най-много обаче сме пълни с любов”, заключи тя.