Този понеделник област Кюстендил ще има трима народни представители и най-високия резултат за ГЕРБ – СДС в цялата страна

Коалиция ГЕРБ – СДС закри тази вечер официално предизборната си кампания в град Дупница и благодари на своите симпатизанти за силната и безрезервна подкрепа. Пред стотиците дупничани, дошли на символичното закриване, кандидатите за народни представители и водачът Христо Терзийски призоваха отново за подкрепа на 2 април с номер 2 в бюлетината.

Осмият в листата Иван Каназирски от Бобошево изрази надежда, че тази календарна година няма да има повече парламентарни избори. Той благодари за подкрепата на избирателите и изрази убеденост, че тази неделя може да разчита отново на техния правилен избор с номер 2.

Любомир Георгиев от Сапарева баня заяви, че е е горд като представител на най-бързо развиваща се община в България и смята, че коалиция ГЕРБ-СДС е единственият правилен избор за стабилността на страната ни.

“Надявам се заедно да спрем спиралата на непрекъснатите избори”, каза Десислава Александрова от Бобов дол и напомни, че само номер 2 в бюлетината ще ни върне на евроатлантическия път, от който не бива да се отклоняваме.

Ели Лукарска от община Кочериново е дама със сериозна професия и сериозно отношение към живота и случващото се в страната. “Политиката не е училище, където да се правят експерименти със съдбите на хората. Промяната погази Конституцията. Време е за стабилно управление”, заяви тя.

Представителят на община Дупница Радослава Чеканска изрази своето огорчение, че вместо да говорим за развитието на България и региона, ние отново говорим за антикризисни мерки. “Все повече колебаещи се хора има, които нямат желание да отидат до урните. Ако това е била целта на Престъпните Парашутисти – да направят обществото ни обезверено и обидено, може би, са постигнали успех. Нека всички прекратим експеримента, който правят с нас. Да изберем стабилна България”, категорична беше Чеканска.

Михаела Крумова от Кюстендил насочи вниманието към политическата, икономическата и социалната криза, в която България се намира от две години. “Призовавам ви да убедите хората около вас, че е важно да упражнят правото си на глас. Липсата на редовно правителство е кражба от бъдещето на нашите деца. За стабилността, за европейското ни развитие и за нашите деца – гласувайте с номер 2”, призова Крумова.

Даниел Александров е убеден в победата на коалиция ГЕРБ – СДС. Като кандидат за народен представител от две листи – в област Кюстендил и в София-град, той обиколи цяла България с лидера Бойко Борисов. „Хората знаят, че ГЕРБ – СДС може да се справи с всички кризи“, каза той. По негови наблюдения младите хора не се интересуват от политика, странят от управлението на държавата. „Но бъдещето е в нашите ръце“, обърна се Дани Александров към тези, които се колебаят дали да гласуват.

Водачът на листата и екс министър на МВР Христо Терзийски благодари на хората от цялата област, които категорично застават зад ГЕРБ – СДС. „На тези избори в област Кюстендил ГЕРБ – СДС ще има първи резултат в страната“, каза той. Терзийски бе категоричен, че през последните две години “новите месии“, новите политически субекти, са излъгали доверието на хората. “Сега е време да си върнем стабилността”, заяви той.

Кметът на Дупница инж. Методи Чимев изрази своята вяра в демокрацията и в правото на всеки да избира. „Лошото е, когато има несъответствие между желание, възможност и експертност. Изредиха са много мераклии, но само едни могат да управляват“, заяви той.

Специален гост на събитието беше Михаил Панчев, един от учредителите на СДС. „Намираме се на площад “Свобода”. Кръстници на този площад сме ние. Бяхме силни и променихте държавата. Сега с ГЕРБ сме още по-силни и ще си вземем държавата“, каза той.

Общинският ръководител на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обобщи прогнозните резултати така: „След изборите в неделя област Кюстендил ще има трима народни представители в следващия парламент“.

Областният координатор на политическата сила Даниел Данчев закри кампанията в област Кюстендил с ясен призив за активен вот с номер 2 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!