Трагедия на Ивановден! Млад мъж се обеси в апартамента си в Банско

36-годишният Иван Гълъбов оставя две сирачета

Трагична смърт помрачи Ивановден в Банско и Добринище. Малко след полунощ на 7 януари млад мъж сложи край на живота. 36-годишният Иван Гълъбов от гр. Добринище се е обесил на балкона на апартамента си в гр. Банско, където живее със съпругата и двете си деца на 5 и 6-години, съобщават от полицията.

Нищо не е предвещавало трагедията, споделят негови близки. Вечерта на Йордановден Иван бил с приятели на почерпка, но както обикновено, той почти не пил, вдигнал само наздравица с чаша бира. Единственият намек за страшното трагедия били думите пред жена му, че няма да празнуват Ивановден. Само след час, тя намерила съпруга си, увиснал на въжето, но вече било невъзможно да бъде върнат към живота.

Засега, разследващите не са установили никакви причини, довели младия мъж до фаталното решение да сложи край на живота си. Съгражданите му от Добринище и приятелите му от Банско го описват като много добър, скромен и работлив човек, готов да помогне безкористно на всеки. Иван Гълъбов е бил и доброволец към Планинска спасителна служба.