Три дни след самоубийството на Емил Наумов чичо му Стоян Сапунджиев, бивш директор на Стопанска банка в Петрич, сложи некролог на къща си

Къщата на бившия директор на Стопанска банка в Петрич Стоян Сапунджиев бе облепана с некролога на самоубилия се пред три дни Емил Наумов. Младият мъж се хвърли от четвъртия етаж на междублоково пространство и хвърли в потрес всички свои родственици. На злополучната сцена, присъствала млада жена, която викала за помощ, след като не могла да спре самоубиеца. Именно тя е подала сигнала до 122, а минути след това екипът на Спешна помощ е констатирал смъртта на детето на мощния бизнесмен. Вчера некрологът на Емил Антоанов Наумов бе редом с този на друг негов роднина. Петричани коментираха, че всички от семейството оплаквали непрежалимата загуба на младия мъж, посегнал  на живота си.

Бившият банкер наскоро построи една от най-хубавите къщи в кв.“Поляните”. С всичките подобрения, включващи дори и первазите с пластики като легендарната в Индия „Тадж Махал“, къщата с месеци дължа в плен очите на завистниците.

Всъщност къщата на бащата на Емил Наумов се намира на улицата, която води до четвърто основно училище. Тя също е с внушителни  размери, като не бе спестено и частичното озеленява с декоративни дръвчета дори на первазите. Баща му Тони бе дълги години дясната ръка на столичен бизнесмен, който построи цяла имерия на територията на община Петрич. Петричани коментират, че след кредитният милионер Живко Томов –Фашиста, Антон Наумов е поредното доказателство, че приятели в бизнеса –няма.