Ученичка от Благоевград спечели безплатна езикова ваканция в Германия

15-годишната Яна Велева е голямата победителка в националния конкурс, организиран от Интеграл. Амбициозната участничка от Благоевград впечатли журито със своето авторско видео на тема „WieichmireinenidealenTagwährendmeinesSommersinFreiburg, Deutschlandvorstelle“ и това лято ще прекара вълнуваща езикова ваканция във Фрайбург, Германия.
В рамките на две седмици Яна ще има възможността да надгради уменията си, да опознае немската култура и да се наслади на богатата развлекателна програма. В допълнение към езиковото обучение, тя ще може да се разходи из града, да се включи в походи до различни природни забележителности в околността, както и да посети красивия Базел, Европа Парк и живописното езеро Титизее.
Яна с нетърпение очаква да се потопи в изживяването на езиковата ваканция, а освен това споделя, че участието и подготовката на видео за конкурса е било изпълнено с вълнуващи емоции.
“Благодаря за предоставената възможност! Струва си човек да положи усилия и да участва в такива конкурси. Много се радвам на чудесната награда!” – допълва младата победителка.
Езиковата ваканция в чужбина носи нови знания, ценен опит и много забавления чрез общуването на чужд език в непринудена и приятелска атмосфера. Форматът несъмнено е сред най-ефективните, тъй като възприятието в практическото преживяване много се доближава до условията, в които учим и родния си език.
Чрез своите ежегодни конкурси, Интеграл цели да даде на най-талантливите и мотивирани български ученици достъп до предимствата на ваканционните курсове зад граница. Повече от две десетилетия компанията подготвя най-големия каталог за езикови ваканции, благодарение на който стотици родни ученици всяко лято пътуват в чужбина, за да повишат езиковите си умения и да тестват своята самостоятелност в чуждоезична среда.